Szállítási díj már 1.290 Ft-tól, 25.000 Ft felett pedig INGYENES a szállítás.

Kérdésed van? Írj nekünk, vagy hívj minket bátran! Telefonszám: +3670/200-1886

Blog

A hársfavirág és a himalája só barátsága

Anette
Anette
A hársfavirág és a himalája só barátsága

 

Amikor a tavasz már odébb állt, a nyár pedig most kezd csak igazán belendülni, szinte minden park illatozik. De nem csak a milliónyi csodásnál csodásabb virágoktól, hanem az édes illatú, melegséget árasztó hársfa is virágba borítja a lombkoronáját. Már a látvány is örömmel tölti el az embert, de az illat: visz mindent.

A hársfavirág és a Himalája só barátsága 

Ha egy kicsit stresszesebb a napod, ebédidőben vagy munka után, csak ülj le egy padra és add át magad a nyugalomnak. Zárd ki a világot és már is szebb lesz a napod.

Azonban, mikor beköszönt az ősz, a csodás illat pedig elszállt, akkor sem kell lemondanod erről a nyugalomról. Az Anette Himalája sópárnák eddig is nagy segítséget nyújtottak mind azoknak, akik valamilyen kisebb problémára, például náthára, meghűlésre, egy kis nyugalomra vágytak.

Mától pedig az eddig meglévő levendula, kamilla és citromfű mellett elérhetővé vált a csodás, nyarat idéző hársfavirággal töltött Himalája sópárna is. 

A hársfavirág az idegrendszeren kívül jótékony hatással van a fejfájásra is. Ha minden igyekezeted ellenére mégis feszültebb volt a napod, még időd sem volt arra, hogy megigyál egy pár pohár vizet (a kevés vízfogyasztás hozzá járulhat a fejfájáshoz), akkor haza érve melegíts meg egy Anette hársfavirágos sópárnát, (közben pótold a napi folyadékod),  tedd az arcodra és szívd be a nyugalom csodás illatát.

Anette tipp:

A hársfavirág nem csak kívül, de belül is nagy segítségedre lehet. Egy pohár, gőzölgő finom tea csodákat rejt magában, hisz az antibakteriális hatású flavonoidok mellett nyálkaanyagokat, cseranyagot és illóolajat is tartalmaz, ami felveszi a harcot a köhögéssel, torokfájással, gyomorbántalmakkal is. 200 ml forró vízben kb. 10 percig áztass 2 teáskanál szárított hársfavirágot (ha édes szájú vagy, tegyél bele egy kis mézet)és miután kihűlt, egy Himalája só melengető társaságában fogyaszd el.