Szállítási díj már 1.290 Ft-tól, 25.000 Ft felett pedig INGYENES a szállítás.

Kérdésed van? Írj nekünk, vagy hívj minket bátran! Telefonszám: +3670/200-1886

Blog

5 tuti ajándék a karácsonyfa alá

5 tuti ajándék a karácsonyfa alá

 

Igen, lassan (talán már nem is annyira lassan), de itt liheg a nyakunkban a karácsony. Hogy az ünnepet ki hogy éli meg, azt embere válogatja, én nagyon szeretem és mindig izgatottan várom. Gyerekként is tűkön ülve vártam ( na jó, melyik gyerek nem) és ez felnőttként sem változott.

Lassan robog, vagy már itt liheg

Egy kis ÖN életrajz:

Tanyán nőttem fel. Ráadásul olyan tanyán, ahol előttünk és mögöttünk is fenyves volt. Ott voltam igazán szabad. Amikor esett az eső, az erdő leírhatatlan illattal árasztotta el az otthonunkat, amikor sütött a nap, a madarak egész nap csiripeltek, és amikor esett a hó: az leírhatatlan. Az örökzöld fenyves magához ölelte a telet és, ha fehér volt a karácsony is, az vitt mindent. No, meg persze gyerekként az ajándék is hozzátett pár lapáttal.

Manapság

Aztán mikor felnőtt lettem ( a gyermekkori otthonomat sajnos már azóta visszavette a természet) nem feledtem el, miről is szól az igaz ünnep: a családról. Arról, hogy szinte egész évben (de főleg év végén) azon gondolkodtam, milyen kis aprósággal tudnék kedveskedni a szeretteimnek. Azt tudjuk, hogy mi szülők nem kérünk semmit, csak a gyerekeink egész évben jól viselkedjenek. No, de azt is tudjuk, hogy ilyen soha nem lesz és a gyerekek is tudják, köztük én is tudtam. Ezért mindig igyekeztem valami szép rajzzal vagy valamilyen kézműves aprósággal készülni. Felnőttként már kicsit nehezebb lett megörvendeztetni a szeretteimet. Amire gyerekként volt időd, azt felnőttként felejtsd el. Rohansz, dolgozol, agyalsz, tervezel és még sorolhatnám mennyi mindennel kell foglalkoznod egy nap.

Segítek

Már kicsinek szerettem kézműveskedni és ez felnőttként sem változott. Amióta megindult az Anette. előtte  és most is azon vagyok, hogy mind azoknak, akik hasonló élményekkel gazdagodtak gyermekként, vagy nem volt rá lehetőségük, de szeretnék átélni, olyan ajándékokat készítsek, amik nem kerülnek egy vagyonba, az értékük másban mutatkozik meg: a szeretetben. Az, amivel készült és az, amivel te átadod. Itt nem az ajándék nagysága vagy értéke tesz téged és a szeretteidet boldoggá.

Lehet ajándék:

  • egy kis angyalka szív, mely illatával is a karácsonyt hozza
  • egy gyógypárna, mely segítő társa lehet mindenkinek
  • egy öko termék, mellyel segíted a jövő gyermekeit
  • egy baby box, mely ajándék a kismamának és a pocaklakónak egyaránt
  • egy tulipán csokor a nagyinak, melyről mindig te jutsz majd eszébe

Nem kell nagyban gondolkodnod ahhoz, hogy az idei karácsony olyan lehessen, mint gyermekkorunkban.

Ne feledd:

A legkisebb ajándék adhatja a legnagyobb örömet.