Szállítási díj már 1.290 Ft-tól, 25.000 Ft felett pedig INGYENES a szállítás.

Kérdésed van? Írj nekünk, vagy hívj minket bátran! Telefonszám: +3670/200-1886

Blog

Meggymagpárna, a nagymamáink csoda fegyvere

Meggymagpárna, a nagymamáink csoda fegyvere

 

Meggymag? Párnába? Minek? Az nem szemét? Mire való? Hogy alszol rajta? Nem nyom?

És még sorolhatnám mennyi ilyen kérdéssel találkoztam, mikor debütált az Anette meggymagpárna. Megértem, hisz manapság már annyira felgyorsult a világunk, annyi mindenre kell figyelnünk, örülsz, ha haza érve egy kicsit tudsz pihenni, nem a meggymag fog téged foglalkoztatni.

Meggymagpárna, a nagymamáink csoda fegyvere

Engem viszont érdekelt

Szeretem a régi, hagyományos, természetes megoldásokat az életünk apróbb problémáinak sikeres megoldására felhasználni. Amennyire csak lehet, igyekszem elkerülni a környezetemre káros árucikkek használatát. Mivel elég sokat ülök a varró-és számítógépem előtt (az aktív mozgás kicsit háttérbe is szorul így), sajnos estére eléggé meg szokott fájdulni szinte mindenem. A nyakam, a lábaim, a hátam és még sorolhatnám, de szerintem sokunknak ismerősek lehetnek ezek a problémák. 

 

A teszt fázis

Egy kicsit sem mondanám környezetbarát megoldásnak, ha ezt minden nap megtenném. (jó nagy a kádunk :) ). Ezért is próbáltam valami olyan csoda eszközt felkutatni, ami segít meleget adni fáradt testemnek, ami nem tartalmaz vegyi anyagokat, ami költséghatékony és nem tart sok ideig az előkészülete. Tettem-vettem, kérdeztem, kutattam és rátaláltam a meggymagra.

No, több sem kellett, be is szereztem egy maréknyi meggymagot. Egy kezdetleges huzatot varrtam rá, beraktam a mikroba 1 perce (pont eltaláltam az időt.) Nem volt forró, kellően meleg volt. Vízszintesbe helyeztem magam, nyakam alá raktam és élveztem az ÉN időm. :)

Nagyon jó volt. Hosszú ideig egyenletes meleget árasztott magából. El is aludtam vele. Pedig én nagyon rossz alvó vagyok, nem szeretem,ha pl. a párna nem úgy áll a fejem alatt, ahogy annak kell. De aznap este egyáltalán nem foglalkoztatott.

 

 Az első lépés

No mondom, ezzel lehet kezdeni valamit. Régen is nagymamáink, dédmamáink használták, csak manapság már feledésbe merült. Én viszont biztos vagyok benne, hogy sok sorstársam örülne egy ilyen mások számára elavult  csoda párnának. Hiszem, hogy a legnagyobb újítást követőket is meglehetne győzni a meggymagpárna mindennapi használatáról (a legnehezebb az első használat elérése lenne, utána már tudná mit hagyott ki eddig).

És ez csak a kezdet. Sok-sok probléma legnagyobb harcosa lehet az Anette meggymagpárnái. Nem csak nekünk felnőtteknek, hanem a legkisebbeknek is, de erről egy következő blog bejegyzésemben részletesebben is írok majd.

Zárásként egy lista, hogy nekünk felnőtteknek mire való: 

- menstruációs görcsök 

- ízületi fájdalmak 

- izomletapadás, húzódás

- nyakmerevség 

- relaxáció

Gyere, lesd meg milyen szuper mintákkal elérhető az Anette meggymagpárnák, és próbáld ki :)