Szállítási díj már 1.290 Ft-tól, 25.000 Ft felett pedig INGYENES a szállítás.

Kérdésed van? Írj nekünk, vagy hívj minket bátran! Telefonszám: +3670/200-1886

Magamról

ANETTE 

A márka mögötti arc 

Milliónyi márkával találkozhatunk manapság. Szebbnél-szebb, jobbnál-jobb termékeket kínálnak, de kevesen vannak azok, akik nem csak egy tárgyat, hanem annál sokkal többet szeretnének adni: egy érzést. Azt, hogy tartozol valahova, hogy igen is fontos a véleményed, hogy te egy különleges ember vagy, aki szeretné tudni, hogy döntésével kit támogat. A döntésed igen is elismerés, támogatás annak, akitől vásárolsz.

Igen, nagy a zaj. Nehéz kiszűrni ebből a nagy kavarodásból, hogy melyek lehetnek azok a kereskedők, akiknek nem csak a profit számít, hanem Te is fontos vagy. Nem szeretnék álszent lenni: nyílván nekem is fontos a stabilitás, de a kezdetektől kedve nem ez hajt engem előre.

Hogy mi motivál, ahhoz egy kicsit vissza kell mennünk az időben. 2016-ban anyuka lettem. Ráadásul úgy, hogy őszintén bevallva, nem terveztem a szülőséget. A későn érők közé sorolnám magamat: vitt az élet, tettem-vettem, lesz, ami lesz, és még sorolhatnám az életemhez fűzött elvárásaimat  a gyermekem előtt. No, de így is anyuka lettem, ami az ’én soha nem akarok anyuka lenni’ életérzésemmel kicsit nehézkesen indult, de kisfiam születése megadta mind azt, amiről előtte nem tudtam, hogy számomra is létezik: az életcélt. Valahogy erőltetés nélkül megtaláltam az utam, a családom, a motivációm, az optimizmusom, a nincs lehetetlen életérzést. Ezt a fiamnak köszönhetem, hisz ha ő nem lenne, még mindig céltalanul telnének a napjaim.

Miután megtapasztaltam, hogy mi minden lakozhat egy emberben, hogy az élet folyamatos tanulás, és tényleg nincs olyan, hogy biztos, mert amit előtte biztosra vettél, mára már tudod: képes vagy a fejlődésre. (A korlátok a fejedben léteznek.) Mivel a biztos sosem biztos, de 2018-ban biztosra vettem, hogy én a saját lábamra szeretnék állni, önálló, független ember szeretnék lenni, aki példát mutat a gyermekének. Számomra ennek a kimutatása a családom és saját maga felé is az Anette lett. (No, ez a biztos tényleg biztos lett,  de a jövő még tartogathat meglepetést).

Anette. Ez egy név. Mi más lehetne még? Hát én, alias anyakönyvi kivonatom alapján Kocsmár Anett, egy anyuka, egy feleség, egy korlátokat leküzdő woman. Én, aki arra törekszik, hogy Te is részesülj ebből az érzésből, akinek a munkája a szenvedélye és nem hagyom, hogy ne kapd meg azt, ami neked is jár: az odafigyelést, a minőséget, a bizalmat, az őszinteséget, egy barátot.

Rengeteg tervem van a jövőt illetőleg. Ugyan a tervek néha formálódnak, alkalmazkodnak az élethez, de ez nem akadály: Anette van és megy előre. Köszönhetően mindazoknak, akikkel együtt (és remélem a továbbiakban is) építünk egy jobb világot. Egyedül nem megy. Ahhoz Te is kellesz. Az erő a közösségben rejlik, és mi, az Anette barátok egy szuper közösségben élünk, ahol őszinte lehetsz, ahol azt kapod, amit szeretnél.

Végezetül pedig (talán nem a legmegfelelőbb szó, mert nincs vége) de köszönöm, hogy végig olvastad ezt a kis ’önéletrajzot’. Remélem most már neked is kicsit könnyebbek lehetnek a minden napjaid, hisz egy dolog biztos: