Szállítási díj már 1.290 Ft-tól, 25.000 Ft felett pedig INGYENES a szállítás.

Kérdésed van? Írj nekünk, vagy hívj minket bátran! Telefonszám: +3670/200-1886

Blog

Minden Édesanyának: Üzenet

Minden Édesanyának: Üzenet

 

Ma anyáknapja van. Az év 365 napjából csupán csak egy nap. Ugyan úgy indul, mint minden reggeled.

Minden Édesanyának

Ma anyáknapja van. Az év 365 napjából csupán csak egy nap. Ugyan úgy indul, mint minden reggeled.

  Ha te még gyermek vagy

Ha te még gyermek vagy, édesanyád bekopog vagy csak rutinosan benyit, hogy  Jó reggelt szívem. Te meg a fejedre húzod a takarót, hogy: Anyaaaa, csak még egy picit had aludjak. De anyukád tudja, hogy a sok kicsi sokra megy, ezért kicsit mogorván talán, de szeretettel telve le rántja rólad a takarót. Ha te még icike-picike vagy, bölcsis vagy ovis, akkor egy-két puszit kapsz az orcádra. Viszont , ha te már egy kicsit nagyobb vagy, aki szinte már felnőtt, nálad a puszi elmaradhat. No nem azért, mert anyukád nem szeretne minden nap körbe puszilni, hisz neki te mindig is a kisbabája maradsz. De te már nem vagy az.

Ha TE anyja vagy egy gyermeknek

Ha TE anyja vagy egy gyermeknek vagy egy kis csapatnak, akkor minden reggeled ugyan úgy indul. Te vagy az első, aki a kakas kukorékolásával együtt ébred fel a nappal. Álmos szemeid megtörlöd, arcod megmosod, felöltözöl és habár voltál már fittebb is, de neki leselkedsz a napnak. A konyhába érve lefőzöd a kávéd vagy a teád, remélvén, hogy plusz energiák szabadulnak fel benned. A reggeli napfény már átjárja az otthonod. A reggelid illattal lengi körbe a családi asztalt. Ideje felkelteni a család apraja-nagyját.

Ha TE anyja vagy egy már kiröpült, szárnyaló gyermeknek,talán egy kicsit ma jobban vársz valamire, VALAKIRE. Egy jelre. Egy hívásra. Egy üzenetre. Egy ölelésre. Egy puszira.  Rengeteg emléket őrzöl  magadban: az első kacajt, az első lépéseket, az első sulis napot, az első boldogságot, az első csalódást, az első ballagást, majd az utána lévő többit is és azt a napot, amikor az szobája már üresen áll. Tudod, jól nevelted, tud magára vigyázni, jól éli az életét. Tudod, bármi is történjen vele, te ott leszel.

Ha TE már nem csak anya vagy

Ha TE már nem csak anya vagy, hanem nagymama is, akkor azon szerencsések közé tartozol, aki oly sok év után újra megölelheti a „kisbabáját”. Láthatod mindazt, amin már átmentél. Láthatod azt a sok hasonlóságot, hogy Tiszta anyja vagy apja ez a gyerek. Láthatod, hogy milyen harcokat tudtál le a múltban és kicsit mosolyogva láthatod, hogy most ugyan ezt vívja gyermeked is. Minden találkozás a családdal, az unokáddal áldás. Az élet legnagyobb öröme.

De legyél most kislány, aki egyszer anya lehet, legyél te most nő, aki már vágyik az anyaságra, legyél te már anya, vagy legyél mamája az unokádnak:  

Ez a nap most csak nektek szól. Értetek. Rólatok.

Köszönjük meg minden anyának az életet. Döntött.

Akkor, most és a jövőben is.