Szállítási díj már 1.290 Ft-tól, 25.000 Ft felett pedig INGYENES a szállítás.

Kérdésed van? Írj nekünk, vagy hívj minket bátran! Telefonszám: +3670/200-1886

Blog

Anette..a kezdetekről

Anette
Anette
Anette..a kezdetekről

Anette.. a kezdetekről

 

Amikor 2017 elején elkezdtem varrni, fogalmam nem volt, hogy is kezdjek hozzá, melyik anyag mire való. Volt otthon néhány használt ruhám, illetve akkoriban többet jártam használt ruhakereskedésbe, reménykedve, hogy valami egyedi rucira fogok bukkanni, így pár masszívabbnak tűnő ( anyagismeret híján így határoltam be, mi az amit keresek ) anyagokat válogattam össze magamnak. Találtam vastag függöny anyagot, pár jó pofa férfiinget. Tetszettek tapintásra, mintában.

 

Nulla varró tudással a legegyszerűbbel kezdem: Jöhet az az egyenes varrás. Gondoltam én... De az minden volt, csak egyenes nem.. No, de nem vagyok az a feladós fajta, csak össze varrtam egy bújtatott díszpárna huzatot. Ahhoz képest,hogy nem a legszebb egyenes varrás volt, egészen jól sikerült.. Ebből megvarrtam egy fél tucatot.. ( a mai napig a szekrényemben lapulnak ).. Ha már ezzel megvoltam, akkor menjünk egy kicsit tovább.... még mindig egyenes varrás, de most próbáljunk ki valami mást... és akkor: patchwork takaró. Persze az egyszerűbb fajtája: 20*20 cm négyzetek összevarrva, mind a két oldalán. No, azzal azért volt is nem kevés bajom.... (Azért azt tegyük hozzá, hogy az akkori varrógépem, ami egyben életem első varrógépe volt, 5.000 ft-ba került, úgyhogy nem kellett nagy teljesítményt elvárnom tőle..) De a lényeg: sikerült megvarrnom ( az akkor még 1 éves kisfiam minden hibájával nagyon szerette az új takaróját )  

Habár nehéz volt eleinte, és sokszor idegbajt kaptam (főként a varrógépemtől), amikor beszorult a cérna, vagy elszakadt a varrásom kellős közepén, vagy, amikor lefogy az alsó cérna és te csak varrsz-varrsz, és a végén veszed észre, hogy kb. a felétől már elfogyott és csak úgy heccre varrtál cérna nélkül, vagy amikor kipróbáltam a "nyúlós" anyagokat összevarrni, és csak húzta-húzta, míg a végén egy saláta lett belőle (tegyem hozzá, a mai napig is megbirkózok vele, még mindig tanulni kell hozzá).... mindezek ellenére annyira megszerettem, hogy a szenvedélyemmé vált a varrás... Oly annyira, hogy elhatároztam: nem szeretnék mással foglalkozni, csak is ezzel. 

És most itt tartok, ahol.. Hogy ti ezt olvashatjátok, hogy sikerült az Anette webáruházat megnyitnom, hogy nagyon sok pozitív emberrel, anyukával és gyermekével ismerkedhettem meg, akik támogattak abban, hogy amit csinálok, az jó és menni előre... Ha ti nem lettetek volna, mindez valószínű nem lehetne, hisz első sorban ti vagytok azok, akik vásárlásotokkal döntést hoztok: Én őt támogatom! Cserébe én tanulok, sokat és mindig, hogy az idő előre haladtával egyre jobb, és jobb Anette cukiságokat adhassatok gyermekeiteknek, szeretteiteknek vagy magatoknak... 

A legfőbb üzenetem örök érvényű: 

' Mosolyt látni minden gyermek arcán '