Szállítási díj már 1.290 Ft-tól, 25.000 Ft felett pedig INGYENES a szállítás.

Kérdésed van? Írj nekünk, vagy hívj minket bátran! Telefonszám: +3670/200-1886

Formák jóga hengerpárna tönkölypelyvával prémium
Formák jóga hengerpárna tönkölypelyvával prémium
24 990 Ft

Formák jóga hengerpárna tönkölypelyvával prémium

Formák jóga hengerpárna tönkölypelyvával prémium
Formák jóga hengerpárna tönkölypelyvával prémium
Formák jóga hengerpárna tönkölypelyvával prémium

A meditációs hengerpárna olyan eszköz, amelyet gyakran használnak meditációhoz és jóga gyakorlatokhoz. Ezeknek a párnáknak számos előnye lehet:

1. **Kényelem:** A meditációs hengerpárna segíthet kényelmes ülőhelyzetet biztosítani, különösen hosszabb ideig tartó meditáció vagy jóga gyakorlatok során. Segíthet a gerincoszlop megfelelő tartásának fenntartásában, csökkentve a hátfájást és kényelmes alátámasztást biztosítva.

2. **Medencei kinyújtás:** A hengerpárna segíthet a medence megfelelő pozíciójának elérésében, ami különösen fontos lehet bizonyos jóga pózokban és meditációs üléseknél.

3. **Mély légzés támogatása:** A megfelelő tartás és kényelmes ülőhelyzet elősegítheti a mélyebb légzést, amely fontos eleme lehet a meditációs és relaxációs gyakorlatoknak.

4. **Stabilitás:** A hengerpárna segíthet a test stabilizálásában olyan pózokban, amelyekben a megfelelő egyensúly és stabilitás elengedhetetlen.

5. **Rugalmas használat:** A meditációs hengerpárnák sokféle módon felhasználhatók. Nemcsak meditációhoz, de akár jógagyakorlatokhoz, nyújtáshoz vagy pihenéshez is ideálisak lehetnek.

 

A meditációs hengerpárna tönkölypelyvával együttes hatásai pedig még többet hoznak ki egymásból: 

1. **Kényelem és támogatás:** A tönkölypelyvák természetes anyagok, és a hengerpárna kialakítása segít abban, hogy a pelyvakészlet egyenletesen terjedjen el a párna belsejében. Ez biztosítja a kényelmes ülőpozíciót, és támogatást nyújt a meditáció során.

2. **Alakíthatóság:** A tönkölypelyvák rugalmasak és könnyen formázhatóak, így a hengerpárna alkalmazkodik a test alakjához és igényeihez. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen üljön a párna tetején, miközben könnyen megtalálja az optimális testtartást.

3. **Légáteresztő és természetes anyagok:** A tönkölypelyvák légáteresztők, ami megakadályozza a párna túlzott melegedését. Emellett a természetes anyagok használata előnyös lehet azoknak, akik érzékenyek bizonyos vegyi anyagokra vagy allergiások.

4. **Súly és stabilitás:** A tönkölypelyvák súlya ideális lehet egy stabil és alátámasztó párna kialakításához. Ez segíthet abban, hogy a párna ne legyen túl könnyű vagy túl nehéz, így könnyen szállítható és használható.

5. **Környezetbarát alternatíva:** A tönkölypelyvák fenntartható forrásokból származnak, és biológiailag lebomlanak. Ennek eredményeként a meditációs hengerpárna tönkölypelyvával környezetbarát alternatívát nyújt más töltőanyagokkal szemben.

6. **Hangszigetelés:** A tönkölypelyvák természetüknél fogva kis zajjal rendelkeznek, tehát a párna nem okoz zajt, amikor ráül vagy elmozdul rajta. Ez fontos lehet, ha csendre és nyugalomra van szükség a meditáció során.

7. **Hosszú élettartam:** A tönkölypelyvák hosszú élettartamúak lehetnek, és nem veszítik el könnyen alakjukat. Ez azt jelenti, hogy hosszú ideig élvezheti a meditációs hengerpárna kényelmét és támogatását.

8. **Energia- és érzelemtisztítás:** Néhány hagyomány és tanítás szerint a tönköly a tiszta energia és érzések hordozójaként szolgálhat. Tehát a meditációs hengerpárna tönkölypelyvával való használat esetén ezek az energetikai tulajdonságok hozzájárulhatnak a meditáció mélyítéséhez és tisztításához.

Fontos megjegyezni, hogy mindenki egyedi, és az egyéni preferenciák változhatnak. A meditációs párna kiválasztásakor mindig figyelembe kell venni az egyéni igényeket és kényelmet.


 

alternatetext
alternatetext
alternatetext
alternatetext

 

 

 

 

24 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 750 Ft
Részletek
Egyedi, kézműves termék, így a minták elhelyezkedése minimálisan eltérő lehet a képen láthatótól.
Méret: 75*22 cm
Tisztítás/mosás: A HUZAT Mosógépben 30 fokon mosható kímélő programmal. Szárítógép használata nem javasolt. Alacsony hőfokon vasalható
A belső, töltött rész vízzel nem érintkezhet.
Anyag: 100% pamut
Töltet: tönköly pelyvaAdatok
Cikkszám
pelyva121
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!